Tak til
 


  
12/10 2019

Rugsted & Kreutzfeldt giver koncert på Fuglsøcentret lørdag d. 12/10 kl. 20

I efteråret 2011 sendte Rugsted & Kreutzfeldt et længe ventet album på gaden - det første studiealbum med nye sange i 26 år. Ved udgivelsen strøg albummet med det enkle navn "5" direkte ind på top 3 og har for længst modtaget en guldplade. Det er et trofast publikum, der står bag Rugsted & Kreutzfeldt - gensynsglæden er stor ved hver koncert, når de veloplagte Rugsted & Kreutzfeldt til alles begejstring leverer et miks af gamle kendinge og nye numre - alle med den velkendte Rugsted Kreutzfeldt-sound. - Entré: 320 kr. Køb billet hér:
www.kultunaut.dk/perl/billet/type-nynaut?ArrNr=12438238Rugsted & Kreutzfeldt.
Rugsted & Kreutzfeldt Live - Det musikalske makkerpar har siden gendannelsen i 2006 spillet alt fra mindre akustiske koncerter til store festivaler. Overalt er Rugsted & Kreutzfeldt blevet mødt med glade koncertgæster, fællessang og stor gensyns glæde.

Når Rugsted Kreutzfeldt tager på turné består repertoiret af en stor del af bagkataloget, samt ikke mindst de nye sange fra albummet "5". Og små anekdoter, kan opleves i løbet af koncerten. Publikum kan glæde sig til en spændende musikalsk rejse. - Dørene åbner 19:30.

Det er hér dét sker:
Fuglsøcentret
Dragsmurvej 6
8420 Knebel
Tlf: 8635 1355 Fax: 8635 2669
www.fuglsoecentret.dk

Kilde: Fuglsøcentret.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam