Tak til
 






  
05/05 2023

Ved Else Pedersens død

Alle de pårørende skriver følgende mindeord i anledning af Else Pedersens død forleden:

”Else Pedersen, 87 år, er d. 11. november stille sovet ind.
Hun var en fantastisk kvinde, som ikke altid har haft det nemt. Som 21-årig kom Else til Gjerrild og kom hurtigt til at stå for en stor landhusholdning i sin mands fødehjem ”Fuldbækgård”. Som 22-årig blev hun gift med sin elskede Søren Lassen Pedersen, og sammen fik de tre børn. Samtidig med opdragelsen af børnene blev hun mere og mere involveret i den daglige drift. Hendes mand Søren døde i 1962 efter at have været ramt af sygdom i mange år.
Hun blev aflastet af sønnen Kurt og svigerdatter Minna i 1965, men hun fulgte til det sidste interesseret med i den daglige drift af gården og årets gang på markerne omkring hende og i haven, som også havde hendes store interesse. Hendes børns, børnebørns og oldebørns vé og vel lå hende meget på sinde. Alle var altid velkomne i hendes hjem, og hendes gavmildhed var uovertruffen.
Else var et fantastisk varmt og positivt menneske for alle os, der er tilbage. Hendes kærlighed til os var betingelsesløs, og hun vil leve videre i os alle.”
Skrevet på vegne af oldebørn, børnebørn, svigerbørn og børn af Doris Bolther

Kilde:

rex


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam