Midtdjursportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Så er der Juleskafning på Fregatten Jylland i Ebeltoft søndag d. 10/12 kl. 12-17

Igen i år holder Fregatten Jylland de gode gamle juletraditioner i hævd: Juleskafning på fregattens batteridæk og gratis adgang til hele museet. Til juleskafning står menuen fast: Ærtesuppe, sul og beskøjter. Suppleret med "Bådsmandens Fryd", romgrog. Til de små pirater og prinsesser, er der æbleskive og kakao. - Skulle man et øjeblik rynke på næsen af menuen er der kun én mulig grund: Man har ikke smagt den endnu ! - Fri entré.


Juleskafning på Fregatten Jylland.
Menuen ligner den besætningen kunne få når fregatten var på togt ved juletid, og her var smilene altid store og brede. Og da skafningen efterhånden er en gammel tradition på fregatten i Ebeltoft, er det almindelig kendt, at ærtesuppen, julesulet og de rom-inspirerede drikkevarer også falder i rigtig god smag hos gæsterne nu om dage.

Det er Ebeltoft Marineforening, der står bag det praktiske, 20 mand tager tjansen med at arrangere og servere de gode sager på fregattens batteridæk.

Når man har købt sin mad- og drikkevarebillet står skibskokken og hans koksmather klar i matrosuniformerne til at servere menuen. Og så er det bare at sætte sig ned ved bordene mellem de mægtige kanoner og nyde maden.

Marineforeningens berømte Slupkor har lovet at krydre ærtesuppen yderligere med en række gode klassiske sømandssange, og deres optræden løber af stablen hver hele time.

Alle er meget velkomne til at møde op og få julen søsat på den helt rigtige måde i omgivelser og med en stemning, som garanteret ikke findes andre steder.

I andledning af juleskafningen, er der gratis adgang til Fregatten Jylland hele dagen !

Det er hér dét sker:
Fregatten Jylland
Fregatøen - S.A. Jensensvej 4
8400 Ebeltoft
Tlf: 86341099
Fax: 86342714
www.fregatten-jylland.dk

Kilde: Fregatten Jylland.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam