Midtdjursportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Lyt Nyt præsenterer Bisse i Pavillonen i Grenaa fredag d. 24/2 kl. 20

Anmelderrost Bisse er på sin første solotour nogensinde. Med sit seneste femte album på halvandet år "Højlandet" har Bisse for længst berettiget sig til en plads i de danske musikhjerter. Den anmelderroste og særdeles produktive musiker og sangskriver vil på egen hånd - med ordet i sin magt - præsentere sangene fra "Højlandet", blodtrilogien, men de unikke koncerter vil også byde på helt nye sange fra det kommende album - et værk, som Bisse bebuder vil være en rejse tilbage til de tidlige år i hans liv. - Entré: 125 kr.


Bisse.
I oktober udkom "Højlandet", der imponerede danske kritikere over en bred kam. Berlingske og Politiken kvitterede med fem henholdvis stjerner og hjerter, mens musikmagasinerne Gaffa Soundvenue fulgte trop med topkarakter til det omfattende hovedværk. Information gav rosende ord med på vejen til Bisse, hvor anmelder Ralf Christensen udtalte: "Bisse er noget ganske særligt i dansk musik. En vild insisteren, der synes at bane sig vej ind i vores kulturs psyke (...) En bøvlet nationalskjald, der lige så gerne lader pisken hagle over egne rygstykker som over sin forvirrede forvitrende samtid (...) Højlandet kalder. Det er virkelig strabadserne værd".

Bisse har til nu udgivet fem album:
PMS (2015), Umage (2015), Bitchin (2015), Happy Meal (2016) Højlandet (2016) samt EP´en Big Tasty (2016).

Det er hér dét sker:
Pavillonsalen
Kulturhuset Pavillonen
Kærvej 11
8500 Grenaa
Tlf: 86321633
Fax: 86321354
www.pavillonen.dk

Kilde: Kulturhuset Pavillonen i Grenaa.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam