Midtdjursportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Se filmen "Den lille prins" i KomBi i Hornslet onsdag d. 22/2 kl. 19-21.45

Bregnet Kirke fortsætter den gode vintertradition: En god film i biografmørket i KomBi i Hornslet, med efterfølgende snak og en kop kaffe i foyeren. Oplev en vidunderlige filmudgave af Den lille prins, den berømte filosofiske børnebog for voksne fra 1943 af forfatteren Antoine de Saint- Exupéry (1900-1944). Efterskolelærer Bo Larsen giver en kort introduktion til filmen i biografsalen. Info: Man kører selv til KomBi og så mødes man i foyeren, hvor man køber sin billet og evt. snoller. Film og kaffe koster samlet 70 kr.


Plakat for filmen Den lille prins.
Om filmen: "Den lille prins" blev i 2016 en stor biografsucces som animationsfilm. Præsentation i kino.dk: I starten af filmen forsøger en mor at forberede sin unge datter til en akademisk fremtid ved hjælp af et meget stramt skema. Legetøjet er blevet skiftet ud med tykke bøger, og den lille piger glemmer hurtigt, hvad det vil sige at være barn, og fokuserer kun på den voksne verden, der venter hende. Men en dag bliver pigens bestræbelser afbrudt af den excentriske nabo, Piloten, der med spændende historier og tegninger præsenterer hende for den lille prins´ verden - en verden som naboen selv blev indviet i for mange år siden.

Sådan begynder pigens magiske og eventyrlige rejse, hvor hun genopdager vigtigheden af at være barn og altid at følge sit hjerte. Filmen er inspireret af Antoine de Saint-Exupérys ikoniske børnebog af samme navn fra 1943 og er produceret med en blanding af computer- og stop motion-animation for at understrege skiftet mellem pigens og prinsens verden. Den lille prins er instrueret af Mark Osborne, manden bag den Oscar-nominerede Kung Fu Panda fra 2008, og de danske stemmer leveres af bl.a. Waage Sandø, Trine Pallesen, Stine Stengade, Olaf Johannessen og Celine Julie Ross.

Det er hér dét sker:
Kom-bi
Nyvej 3
8543 Hornslet
Tlf: 86994265
www.kombi.dk

Kilde: Bregnet Kirke.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam