Midtdjursportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Dobbeltkoncert i Hornslet Kirke torsdag d. 19/11 kl. 19-21

Der er flere gange dobbelt op hvad angår denne koncert. To kor. To organister og korledere. Og faktisk to koncerter. I løbet af efteråret har korerne trænet det repertoiret, der bliver sunget denne aften kl. 19 (og tirsdag den 24. november i Hammel Kirke).


Malou Reitberger.
Initiativet kommer fra Malou (Marie-Louise) Reitberger, organist i Hammel kirke. Sammen med Hornslet kirkes organist Thomas Lennert har hun lagt skumle planer, mens de to var styrmænd på Folkekirkens Ungdomskors Landsstævne i juli 2015. Eller faktisk efter, for der var nok at lave.

Og der er nok at høre pÃ¥, nÃ¥r de to kor stemmer i ved denne Adventskoncert. Musik fra den engelske christmas carol-tradition, danske klassikere samt værker fra de to ”lokale” Vilhelm Gregersen og T. Lennert.

De to kor er Hammelkoret (voksenkoret ved Hammel-Voldby-Lading pastorat) og Hornslet Kirkes Voksenkor. Malou Reitberger og Thomas Lennert vil skiftes til at spille og dirigere korene til denne stemningsfulde koncert.

Der er fri entré.

Og der er kaffen i Sognegården efter koncerten som koster 20 kr. Her vil der måske også være en antydning af lidt mere letbenet julemusik.

Det er hér dét sker:
Hornslet Kirke
Rodskovvej 2
8543 Hornslet
www.hornslet-sogn.dk

Kilde: Hornslet Kirke.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam