Midtdjursportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Så er vi online fra 2 steder i Øster Alling.

Yes, så er vi online fra 2 steder i Øster Alling, som vi har brugt som et test område, for at vi kan komme igang med at sende i Sønderhald kommune.

Idet at der har været mange der ikke rigtig troede på at det kunne lade sig gøre, har vi i bestyrelsen besluttet at nu går vi i gang.

Det har vi så gjort fra den store silo på Ringvej, hvor vi har fået stillet siloen til rådighed af Claus Jørgensen, og det er vi selvfølgelig meget glade for og yderst tilfredse med.
Siloen, som får signal fra Novopan i Pindstrup, ved hjælp fra vores gode nabo MidtdjurslandS.net, kan dække en lille del af Øster Alling by, samt et område uden for byen, men den sender også videre til en privat mast på Stadionvænget hos Niels Pedersen i Øster Alling, som vi takker mange gange for et rigtigt godt samarbejde, så vi på den måde kan dække langt det meste af Øster Alling og den nærmeste omegn, den kommer også til at sende signal videre til bla. Vester Alling herfra.

Vi er glade for at de medlemmer der har været indvolveret i det store frivillige arbejde som de har været med til, samt kan vi takke over for deres familier.

Næste step i SoenderhaldS.net er at vi går igang her i Auning, hvor der næsten er de medlemmer vi skal have, men vi er også sikker på at de sidste som vi mangler er kommet til inden vi får vores grej samt antenner hjem.

PÃ¥ bestyrelsens vegne
Formand for www.soenderhalds.net
Lars Steen

Kilde:

Lars Steen


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam