Midtdjursportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Borgmesteren beklager - men står fast

I anledning af det kraftige udfald fra Malte Larsen og Birthe van den Bos imod Jens Peter Jellesen i gårsdagens net-avis, ringede vi til Venstre-borgmesteren for at få hans kommentar. Han er noget overrasket og ked af, hvis de 2 har følt sig gået for nær ved budgetsnakken i økonomiudvalget i forgårs.

Som læserne husker, var de 2 utilfredse med, at den borgerlige fløj allerede havde dannet et flertal for flere ændringer af de først fremlagte skitser til næste års budget. Efter Jellesens opfattelse er det justeringer, som ingen i den sidste ende ville sætte sig imod, men nu havde man så ved denne lejlighed valgt at samle højrefløjen.

Det konkret eksempel, Malte Larsen og Birthe van den Bos henviste til i skrivelsen i går, handlede om, at man i bestræbelserne på at spare de omkring 4 mill. kr. til næste år fra borgerlig side havde lavet blokpolitik om at bruge flere penge på asfalt og mindre på skoleudvidelser. I dén forbindelse gør Jens Peter Jellesen opmærksom på, at miindretallet hér blander tingene sammen, da det ene er vedligeholdelse og det andet hører til anlægsbudgettet. Men ellers er det rigtigt nok, at et vink med en vognstang fra Teknisk Forvaltning om, at vejene i kommunen snart er så nedslidte, at en besparing hér kan blive endda meget dyr senere. Flertallet vurderer endvidere, at nogle af tiltagene for vedligeholdelse af skolerne godt kan udskydes med et år - som det er tanken - da de allerede er blevet forbedrede betydeligt.

Til slut siger borgmesteren til Nørre Djurs Net, at han ikke tror på, at de to fløje i økonomiudvalget er uenige i andet end fremgangsmåden.
Skrevet af Rex

Kilde:

unavngivet


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam