Tak til
 






  
05/05 2023

Masterplan for efteråret 2003

Fra RosenholmS.net ønsker vi hermed at informerer om projektets status og den udvikling der vil ske i den nærmeste fremtid.


Holdet bag masterplanen - Foto: Svend-Erik Poulsen
Vi beklager, at informationerne fra foreningen har haltet noget bagefter og i hvert fald ikke levet op til vores eget ønske. Men der har været utrolig mange nye og svære opgaver, som har lagt beslag på de aktives resurser og det er altså gået ud over informationsniveauet.


Vi har sat os en række mål, som vi vil bestræbe os på at opfylde i de kommende måneder. For at få kontakt med folk der har interesse i at udvikle deres lokalområde fremlægges i det følgende vores ”masterplan”. En stor lokalopbakning fremmer udbredelsen af nettet betydeligt.


Karlby og Søby

Vi er allerede begyndt at etablerer forbindelse til Karlby og derfra videre til Søby og i de kommende uger, går de lokale projektkoordinatorer i gang med at kontakte de medlemmer der har tilkendegivet, at de vil betale 2300 ved oprettelse. I Karlby er det Tau Stavensø Skovsen der er projektkoordinator og i Søby er det Michael Højsgaard man skal henvende sig til.


Hornslet

Hornslet bliver i øjeblikket forsynet fra fjernvarmeværkets skorsten. Fra uge 36 og frem vil der blive etableret 2 støttesendere, så området øst for Rosenholmvej bliver bedre dækket. Koordinator for dette område er Flemming Helmsby.


Mørke

I Mørkeområdet sendes der også fra fjernvarmeskorstenen. Mørke har en meget velfungerende lokalgruppe med Karsten Kristiansen som projektkoordinator. Gruppen arbejder med at finde en mere stabil løsning for vores medlemmer i Gl. Mørke ”hullet”, hvor der har været udfald på signalet. Desuden arbejder Karsten på at få sendere etableret i Bale, Ommestrup, Dagstrup og Termestrup.


Lime

Sidst men ikke mindst vil der blive skabt forbindelse til ”Hu Hej bakken” ved Lime, så der også her kan tilsluttes brugere inden vinter. I Lime er Silke Lorenzen projektkoordinator.


Denne plan sættes i værk nu og ønsker du at deltage i arbejdet, kan du kontakte koordinatoren for dit område.


Skørring

Skørring har nu fået en ny koordinator, Ole Kristiansen, og der arbejdes nu på at finde en løsning for vores medlemmer i dette område, som ikke kan få signal fra siloen midt i byen.


Foreningens aktiviteter fortsætter naturligvis vinteren over. Vi holder vores faste bestyrelsesmøde den første onsdag i hver måned, indtil videre i spejderhytten på Skovvej i Hornslet. Møderne er åbne for alle.


Bøvlværkstedet, som ledes af Jan Rasmussen, holder også fortsat aktiviteterne 2. og 4. onsdag i hver måned i gang. Her kan man få hjælp til selvhjælp indenfor næsten alle de computerproblemer man måtte have. Bøvlværkstedet har desuden startet et projekt med indsamling af brugte computerdele, nye og gamle, med henblik på at få nogle computere som værkstedet kan bruge.


Webstedet www.rosenholms.net fortsætter selvfølgelig også vinteren over. Lars B. Nielsen, der er vores webmaster efterlyser stadig en redaktør til at stå for nyhedsdækningen på vores side. Målet er at gøre hjemmesiden til vores alle sammens digitale forsamlingshus og der er også allerede oprettet diverse fora, hvor man kan udveksle ideer og erfaringer. Vi må dog erkende at, indtil vi får tag i de rigtige skribenter, er sidens hovedfunktion, at holde vores medlemmer orienteret om kontaktpersoner og senderplaceringer.


Godt begyndt, halvt fuldendt

Ja, vi må se i øjnene, at RosenholmS.net nu er en realitet. Der er stadig mange opgaver og vi dækker langt fra hele kommunen endnu. Men fundamentet er lagt og det kan vi godt ønske hinanden tillykke med.


På foreningens vegne

Svend-Erik Poulsen

Formand for RosenholmS.net
Vangen 1, Øster Alling
8963 Auning
Tlf: 8699 7455 – 2253 0581
formand@rosenholms.net

Kilde:

Lars B. Nielsen


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam